Bagaimana Membuat Menbosha yang Menggugah Selera
Anda sedang mencari inspirasi. Bagaimanakah anda menyediakan roti bakar istimewa yang akan menikmati bahasa anda? Rangkaian menggunakan Internet pada telefon bimbit mereka untuk mengakses maklumat imej. Dan kali ini saya akan kongsikan kepada anda langkah-langkah untuk menyediakan kenikmatan yang paling lazat, mudah և tidak mustahil. Jika kesilapan dibuat, hasilnya tidak akan baik և ia boleh menjadi sangat tidak menyenangkan. Malah, kita sepatutnya mempunyai bauan buah-buahan yang berahi, halus dan berbau bunga.
Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi kualiti makanan ringan. Cara memasak և Hidangkan pelbagai bahan daripada bahan-bahan segar. Jangan risau jika anda ingin membuat pencuci mulut yang lazat di rumah, kerana jika anda tahu resipi, hidangan ini boleh menjadi unik. Berikut ialah foto pemerah pipi yang boleh anda gunakan sebagai inspirasi.
Jumlah makanan yang disediakan kepada lembu adalah kira-kira 3-5 orang. Jadi pastikan bilik ini cukup besar untuk melayani anda և orang yang anda sayangi.
Ia mengambil masa kira-kira 25 minit untuk membuat doh.
Baca Juga
Pada masa ini kami cuba menangkap pantri anda. Nutrien ini membantu menyihatkan badan kita. Anda boleh membuat doh menggunakan 8 bahan և 7 lapisan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.
Resipi popular di China և Korea. Rapuh di luar, lembut di dalam. Cubalah, anda pasti suka 😉 #cppassport
Bahan-bahan dan rempah ratus yang digunakan untuk membuat kuahnya
- 500 g udang (dihiris halus)
- 1/2 sudu besar air rebusan tiram
- 1 biji putih telur
- 5 sudu besar tepung jagung
- secubit lada
- Beras/lada merah (dihiris halus)
- 8 keping roti (beku)
- minyak masak (memasak)
Langkahnya membosankan
- Satukan udang cincang, air rebusan tiram, putih telur, tepung jagung, lada merah panas dan lada sulah. Anda boleh menambah lada panas mengikut citarasa anda dan lada panas.
- Potong serbuk roti menjadi kepingan և Potong setiap kepingan kepada 4 bahagian
- Tuangkan satu sudu besar udang dengan kuning telur dan tutup dengan sekeping roti lagi. Bakar roti dan udang sehingga telur masak.
- Masukkan ke dalam peti sejuk selama 5-10 minit sebelum dimasak.
- Selepas 5-10 minit, panaskan minyak, goreng dengan api perlahan sehingga perang keemasan.
- Lebih baik makan mayonis dengan sup dan sos lada panas. sentuhan yang baik 😊
- Petua և Amaran Jika anda suka udang masam manis, anda boleh memerah jus lemon atau menambah sedikit cuka pada telur udang.
Mengapa membaca mudah? Buatan sendiri adalah cara untuk membuat kek. Ujian yang baik!