'/> Bagaimana Menyiapkan Puding Roti Tembikai Anti Gagal - Fundraiserian

Bagaimana Menyiapkan Puding Roti Tembikai Anti Gagal

Puding roti dengan tembikai

Puding Roti Tembikai Unik Inginkan idea tentang cara mudah bekerja dengan Puding Roti Tembikai? Ibu muda sudah biasa menggunakan Internet untuk melihat gambar sebagai sumber inspirasi. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan beberapa petua tentang cara memasak. Jika salah, hasilnya tidak memuaskan dan sangat tidak menyenangkan. Puding tembikai yang lazat, sebenarnya, mesti mempunyai bau yang menyenangkan, halus, halus, buah-buahan.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi rasa puding roti tembikai, pertama bahan, kemudian pilihan bahan, pemprosesan dan hidangan. Jika anda ingin membuat puding roti tembikai yang lazat di rumah, anda tidak perlu risau, kerana selagi anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Seterusnya adalah gambar puding tembikai yang boleh anda jadikan sebagai persepsi.

Berikut adalah beberapa cara mudah dan mudah untuk membuat puding tembikai. Puding roti tembikai boleh dibuat dengan 10 bahan dan 4 kraf. Bagaimana hendak masak.

#telurantarabangsa # goldenapron2020 Jika ada periuk di pejabat tempat puding ini kerja saya, suatu hari nanti saya bawa puding bersama roti tembikai ini ke majlis pejabat. Anda tersenyum

Baca Juga

Bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat puding roti tembikai

  1. 3 keping roti*
  2. 1 gelas susu cair*
  3. 3 sudu besar gula*
  4. 3 sudu besar susu rebus manis *
  5. 1 biji telur*
  6. 300 air bersih
  7. 1 sachet serbuk gelatin
  8. 1 sudu kecil merah
  9. 1 sudu teh kehijauan
  10. 1 sudu teh biji selasih untuk hiasan

Bagaimanakah puding roti tembikai berfungsi?

  1. Sediakan bahan, cincang semua bahan dengan tanda *.
  2. Dalam kuali lain tuang 300 gram air dan 2 sudu besar tepung, gaul rata dan cair, kemudian masukkan bahan-bahan yang dicincang ke dalam kuali, toskan sedikit, tutup api dan bahagikan kepada 3 bahagian.
  3. Taburkan kulit tembikai dengan doh hijau, doh putih dan kemudian doh merah dan biarkan ia sejuk sedikit.
  4. Setelah sejuk, keluarkan dengan teliti dari ketuhar dan hias dengan biji selasih dan hidangkan

WHO? Betul ke? Anda boleh amalkan di rumah bagaimana puding roti tembikai berfungsi. Berseronoklah dengan pengalaman itu!

Tags:
Resepi

You may like these posts

Link copied to clipboard.